אנו משתמשים ב-Cookies כדי לשפר את החוויה שלך. כדי לקיים ההנחיה החדשה של e-Privacy, עלינו לבקש את הסכמתך להגדיר את ה-Cookies. קבלת מידע נוסף.
ברוכים הבאים לספר המתכונים של גורניה
אנו שמחים להציג את ספר המתכונים המכיל מתכונים מעולים שהתגבשו לאחר שנים של ניסיון, בדיקות ומחקרים בשטח. באמצעות שילוב מרכיבים יום-יומיים שאפשר למצוא בסופר הקרוב ושימוש בפונקציות החדשניות הרבות של תנור הגורניה, תוכלו להשיג תוצאות מדהימות בדמות ארוחות טעימות ובריאות.
מנות בשר טעימות, דגים עסיסיים, ירקות מלאים בוויטמינים, פירות בצבעים נהדרים, תוספות מושלמות למנות העיקריות – כל זה והרבה יותר ניתן להשיג במטבח הביתי שלכם עם תנור האידוי החדש גורניה.
בהמשך תמצאו מתכונים שגובשו ונאספו בקפדנות המחולקים לפי 8 סוגי מאכלים, מה שיקל עליכם את תהליך בישול הארוחות עם התנור. כל מתכון כולל רשימת מרכיבים ותיאור קצר של תהליך ההכנה. בנוסף, כדי להפיק את התוצאות המיטביות, אנו מציעים הנחיות מדויקות לשימוש באפשרויות הרבות שיש לתנור להציע. לכן, כל מתכון מגיע עם המלצות להגדרות התנור, שילוב החום המתאים ביותר, זמן וחום הבישול המיטבי עבורו ואף סוג הסיר או התבנית המתאים ביותר למנה.
תבניות וסירי בישול:
בחרנו עבור המשתמשים בתנור גורניה, המעוצב ברמה הטכנולוגית הגבוהה ביותר, את כל האביזרים שנכללים בציוד הבסיסי של התנור או ניתנים לרכישה בנפרד.
שנים רבות של ניסיון והבנה עמוקה של צרכי הלקוחות שלנו הביאו אותנו לגבש מבחר רחב של תבניות וסירי בישול שיהפכו את הבישול שלכם עם התנור לקל ויעיל ככל האפשר.
תבנית בישול עמוקה
דף אפייה שטוח
רשת מתכת
תבנית בישול מפורצלן
סט תבניות לאידוי
גבהים שונים בתנור:
בתנורי האידוי של גורניה ניתן לבשל בחמש גבהים שונים, כאשר יש להתאים בין סוג וכמות האוכל המתבשל לבין הגובה הרצוי. אפשר לבשל בתנור בכמה גבהים בו זמנית, כיוון שפיזור האוויר החכם של התנור יבטיח שהאוכל בכל רמת גובה יתבשל באופן אחיד מבלי שהטעמים יתערבבו אחד בשני.
מערכות בישול:
חימום עליון ותחתון:
גופי החימום בחלק התחתון של התנור ובתקרה שלו יקרינו חום באופן אחיד לתוך פנים התנור. מנות בשר או מאפים ניתן לצלות/לאפות ברמת גובה אחת.
גריל עם מאוורר:
השילוב בין גריל למאוורר מתאים לצליית בשר וכן חלקי בשר או עוף גדולים ברמת גובה אחת. אפשרות זו גם מתאימה למנות מוקרמות או להשחמת קרום פריך.
חימום עליון:
רק החימום הנמצא בתקרת חלל התנור יקרין חום. השתמשו באזור חום זה כדי להשחים חלק עליון של מנות.
אוויר חם בתלת ממד:
גוף החימום העגול והמאוורר יפעילו את הפונקציה הזו. המאוורר המותקן בקיר האחורי של חלל התנור מבטיח שאוויר חם מופץ כל העת מסביב לבשר הנצלה או למאפה. מצב זה משמש לצליית בשר ולאפיית מאפים בכמה רמות גובה במקביל.
חימום תחתון:
רק גוף החימום בחלק התחתון של חלל התנור יקרין חום. השתמשו באפשרות זו להשחמת החלק התחתון של המנה.
אידוי:
השתמשו באפשרות זה עבור כל סוגי הבשר, הנזידים, הירקות, המאפים, העוגות, הלחמים והמנות המוקרמות (כלומר, מנות הדורשות זמן בישול ארוך יותר).
אוויר חם וחימום תחתון:
חום תחתון, גוף חימום ומאוורר יפעילו את האפשרות הזו. השתמשו בחימום זה כדי לאפות פיצה, מאפים לחים, עוגות פירות, בצק ממחמצת ובצק פריך בכמה רמות גובה בו זמנית.
אוויר חם עם אידוי:
מערכות האידוי משמשות לאפייה והפשרה. הן מאפשרות בישול מהיר ויעיל מבלי לשנות את הצבע או הצורה של המזון. ישנן שלוש עוצמות לאידוי: גבוהה, בינונית ונמוכה.
חימום תחתון ומאוורר:
אפשרות המשמשת לאפיית בצק מחמצת שלא תופח ולשימור פירות וירקות.
גריל גדול:
גוף החימום העליון וחימום הגריל יפעלו כאן. החום יוקרן ישירות מגוף חימום הגריל המותקן בתקרת התנור. כדי להגביר את החום, גוף החימום העליון מופעל גם הוא. מערכת זו משמשת לצליית כריכים פתוחים או נקניקיות.
גריל:
רק חימום הגריל שהוא חלק ממערכת גריל גדולה יפעל כאן. השתמשו בחימום זה כדי לצלות כמה כריכים פתוחים או נקניקיות.