ליבי כהן מגורי ז"ל  

ליבי חזרה בהפתעה הביתה ב- 14.9.23, יום לפני ערב ראש השנה, כדי לחגוג את החג יחד עם משפחתה. היא סיפרה כי אחרי 7 חודשים כבר היה לה קשה המרחק והגעגוע. היא הספיקה להיות בבית 3 שבועות ונרצחה בטבח האכזרי של ה- 7.10.23. משפחתה ליוותה אותה בדקות האחרונות לחייה עד שליבי השתתקה לעולמים.

ליבי, קרן שמש של שימחה, טוב לב, נתינה, ערכיות, אהבת אדם ובעלי חיים – היה לעולם עוד כל כך הרבה מה ליהנות ממנה, היה לה עוד כל כך הרבה מה לתת. 

ליבי הייתה קרן השמש של חיינו, ב 7.10.23, השמש שלנו כבתה איתה.

בר זהר ז"ל

בר זהר ז"ל נרצחה ב- 7/10 בפסטיבל הנובה.

בר נולדה באפריל 2000 והייתה בת 23 במותה. היא הייתה ילדה מחוננת ותמיד הצטיינה וגם בשרותה הצבאי ביחידת הקומנדו – רפאים. 

בר הגיבורה נרצחה בזמן שחילצה את חבריה, פצועה קשה ואיבדה את ההכרה מיד לאחר שחבריה פונו.

סמל תומר נגר ז"ל

בשבת השחורה, 07.10.23, תומר נגר (21) ששירת בחטיבת גולני, גדוד 51,

היה מהראשונים שנתקל במחבלי חמאס בכיסופים.

תומר נלחם לבדו בעמדת הבונקר שנמצאת מחוץ למוצב, הגן על חבריו וחיסל מחבלים רבים.

לאחר שאזלה לו כל התחמושת (675 כדורים!) הוא נפל בקרב,

אך גבורתו העניקה לעשרות מלוחמי הגדוד זמן יקר להתארגן ולהדוף את מחבלי הנוחבה.

אוראל אבוחצירה ז"ל

חלומו הגדול של אוראל להינשא למרגריטה ולהקים משפחה, התנפץ לרסיסים, כמו חלומות נוספים שלו.

הוא חלם להקים עסק עצמאי לניהול בר.

רצה להתחרות בטורניר פוצ׳יוולי ברחבי העולם.

אוראל עבד כמנהל הבר במסיבה הארורה ברעים.

כאשר התחילו אזעקות צבע אדום וכשהתחילה המתקפה הרצחנית, אוראל לא ברח אלא בחר לחלץ אנשים ולעזור בחפ״ק עם נפגעים.

אוראל אף לרגע לא בחר לחשוב על עצמו ולברוח.

רס"ל אדר גבריאל ז"ל

רס״ל (במילואים) אדר גבריאל ז״ל, בן 24 בנופלו, לוחם בגדוד סיור 6828, חטיבת ביסל״ח. נפל בשירות מילואים במלחמת חרבות ברזל ב- 30 במאי 2024, במהלך קרב מול מחבלים בג'באליה, צפון רצועת עזה. משימתו האחרונה הייתה הבאת גופות חטופים. 

אדר בן של סיגל ועופר, אח של מצדה, צוף וליבי, וחבר מדהים, גדל והתחנך בקיסריה, איש ים וטבע, גולש בנשמה האור של המשפחה ומצחיק החבורה. 

סרן שילה ראוכברגר ז"ל

בבוקר שבת, בוקר שמחת תורה, כ"ב בתשרי תשפ"ד, 07.10.2023 חדרו למוצב מו"פ דרום חוליה גדולה של מחבלים.

שילה ראוכברגר הי"ד עמד בפתח הממ"ד, נלחם עד טיפת דמו האחרונה במחבלים המרצחים והגן בחירוף נפש על חייליו.

שילה היה אדם של אור ושמחה.

בן 23 בנופלו.